Sagt om Gunghästen

Sagt av barn:

”Glädje är det som syns här i Flädie”

Sagt av vårdnadshavare:

”Tack för allt ni ger våra barn, varje dag. För ert engagemang, er omtanke och ert tålamod. För att ni öppnar dörren med ett leende på läpparna varje morgon, tar emot barnen och får dem att känna sig sedda och välkomna. Tack även för att ni gör det där extra för barnen, det är inget vi tar för givet men något vi uppskattar oerhört mycket. Det känns skönt i föräldrahjärtat att lämna våra barn hos er och veta att vi valt den bästa förskolan för dem, där de får en trygg och lärorik start.”

”Gunghästen har lyckats att kombinera Montessoripedagogiken med skolverkets nya riktlinjer i en stimulerande och harmonisk miljö, både ute och inne. Den genomarbetade undervisande tanken kombineras med fantastiska pedagoger som tar barnens behov seriöst. Barnen lär sig både att ta ansvar och visa hänsyn vilket leder till respekt mellan barnen och stärker varje barns självförtroende. En fantastisk kärleksfull plats för barnen.”  

”Barnen kommer till Gunghästen med glädje och går därifrån med glädje. Alltid välkomnande vid lämning.”

”Pedagogerna har ett helt enormt engagemang och det är en väldigt stimulerande miljö: massor av utvecklande läromedel”

”För mig är det viktigast att hen är trygg (och att vi känner oss trygga), att man ser hen som person och hens behov, samt att hen stimuleras och utvecklas. Gunghästen är en otroligt bra och fin förskola, fantastiska pedagoger och är i en härlig miljö. Man ser verkligen till varje barns behov. Småskaligt, stabilt, lugnt, tydligt och fokuserat. Kontinuitet med personalen, samt ett nt samarbete med föräldrarna. Barnen blir väldigt bra förberedda inför förskoleklass. Högsta betyg får man verkligen säga.”

”Tack för en underbar tid, för bortsett från Covid så tror jag inte barnen kunde ha haft det bättre! 😊 ”

”Tack för detta året. Ni är underbara och gör ett fantastiskt jobb med våra barn och sätter verkligen deras bästa i första hand!”

Montessoriförskolan Gunghästen • Flädiekyrkväg 3 • 237 91 Bjärred • tfn 046 24 77 80